Over Huislijn

De drive van Huislijn is het ontwerpen en produceren van een collectie project & design meubilair welke voorziet in een optimale werkomgeving in branches als office & hospitality.

Doelstelling is dat de mensen zich prettig voelen in hun werkomgeving, beter kunnen communiceren en kunnen ontspannen en daardoor efficiënter kunnen werken.

In samenwerking met onze partners, regionale projectinrichters, architecten, interieurarchitecten en interieurbouwers creëren wij voor de klant deze dynamische en optimale omgeving.

Onze (kern)waarden:

Klant- en servicegericht
Bij Huislijn zijn we zeer klantgericht en betrokken, en streven naar een langdurige samenwerking. U krijgt van ons persoonlijke aandacht en advies, waarbij u van ons een hoog serviceniveau mag verwachten, van offertefase t/m de uiteindelijke oplevering. Onze interne organisatie is continue in ontwikkeling om u op het gebied van service de optimale ondersteuning te bieden. Wij denken mee in oplossingen tijdens het gehele proces.

Streven naar optimale Prijs/kwaliteit
Huislijn staat voor optimale kwaliteit tegen een competitieve prijsstelling
Wij zoeken bij het ontwerpen en produceren van de collecties naar de optimale balans. Met de Huislijn collectie bieden wij onze klanten onderscheidend vermogen

Uitgebalanceerde en dynamische collectie
Wij houden onze collectie voor u actueel, wij volgen de marktontwikkelingen nauwgezet en ontwerpen/produceren periodiek nieuwe collecties zodat u op tijd in kunt spelen op vragen uit de markt.

Naast onze brede collectie welke op bestelling wordt geproduceerd, bieden wij ook een groot aantal collecties aan welke uit voorraad geleverd kunnen worden.

Naast de eigen Huislijn collectie hebben wij de exclusieve vertegenwoordiging van de merken Berenn (softseating), Feltouch (akoestische oplossingen) en Busypod (concentratie units)

Bij de productie van de collectie streven wij naar het gebruik van zoveel mogelijk milieuvriendelijke grondstoffen, productie- en verpakkingsmethoden.

Flexibel in maatwerk
Elke werkomgeving vraagt om een unieke oplossing. Naast ons brede collectie bieden wij ook flexibiliteit in uitvoering. Maatwerk in model, materiaal en kleur is voor ons een uitdaging. Het resultaat moet aansluiten bij uw wensen.

Het Huislijnteam is er voor u. Wij werken als team samen om voor u het beste resultaat te bereiken. Met enthousiasme, passie en plezier werken wij dagelijks aan onze gezamenlijke doelstellingen.